Algemeen

Meer leven.

Zonder bomen en planten zouden wij eenvoudig weg niet kunnen leven, dat is algemeen bekend.
Bomen zijn heel grote leveranciers van zuurstof en ze zuiveren de lucht. Met een boom in de tuin, al is het er maar één (en dat weten wij ook uit eigen ervaring), krijgt u ook direct veel meer vogels en meer leven in uw tuin. Bomen geven daarnaast ook veel schaduw, je kan er een hangmat aan hangen en kinderen kunnen erin klimmen. Bomen kunnen de inkijk in uw tuin tegengaan waardoor u meer privacy krijgt. Ze vragen over het algemeen weinig onderhoud. Soms is het wel nodig een boom een keer goed te snoeien omdat hij te groot wordt, er dood / oud hout in zit en er takken dreigen af te waaien.

Opleiding en ervaring.

In ons bedrijf hebben wij al de nodige jaren ervaring met het planten, snoeien en vellen van bomen. Voor alle handelingen aan bomen, hebben we naast de ervaring ook de benodigde opleiding en certificering; o.a VCA - Klimmen en zagen - Hoogwerker (PAL kaart) - zware velling. De tweejarige Opleiding tot boomverzorger, is door Ludo van Mil succesvol afgerond. Ook zijn wij in het bezit van het diploma; European Treeworker (ETW).

Bomen zijn onze grootste passie dus daarom gaan we ook graag door met leren. Door bijscholing en lidmaatschap van de Kring Praktiserende Boomverzorgers (KPB).